Madbar

Interessen for take-away eksploderer i disse år, og stadig flere danskere køber færdiglavede måltider. Det gælder både morgenmad, frokost og aftensmad. Det gælder både til hverdag og i weekenden. Danskerne har nemlig travlt, og det har stor værdi at kunne købe sund og velsmagende mad i en fart. Det har tankstationer, supermarkeder og fastfood-restauranter opdaget.

Men der er en særlig god grund til, at du som KonditorBager nu skal have en del af kagen.

Du har et forspring
Som KonditorBager har du et fordelagtigt udgangspunkt. Du har nemlig både fagligheden og udstyret i forvejen. Du har kort sagt det, flere af konkurrenterne på markedet har sværest ved at skaffe. Dine ovne står klar i bageriet, og du ved allerede, hvordan man laver lækkert brød. Sat på spidsen skal du bare holde ovnen tændt lidt længere og tilføre nogle få gode råvarer, så har du et helt nyt forretningsområde, nemlig din egen madbar i butikken.

Og med madbaren har du pludselig endnu en grund til at besøge din butik

Du kender din by bedst

Lad det være sagt med det samme: Din madbar behøver ikke tilbyde alt det, vi viser dig her. Du kender dine kunder og dit lokalområde bedst. Begynd der, hvor du har en fordel.

Ligger der en skole lige om hjørnet, er det oplagt at begynde med de børnevenlige “Tyver” tilbud. Kommer der derimod mange sultne håndværkere hos dig, så gå efter panini og pizza. Lav evt. 1 eller 2 stk for kr. 20,- afhængig af, om det er en sammenklappet pizzaslice eller pølsehorn.

Vi glæder os til at vise dig, hvordan du med få gode råvarer laver en virkelig god forretning

Vil du vide mere?

Ring eller skriv til os. Vores konsulenter er altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder for at blive medlem af KonditorBager-kæden.

Søren Mikkelsen

DriftsKonsulent

Jylland & Bornholm

Martin Husted

DriftsKonsulent

Sjælland & Fyn

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv