Organisation

Al den hjælp du behøver samlet ét sted. Her!

Vi har sammensat vores organisation, så den understøtter dig som bager bedst muligt. Både i forhold til salg, drift og udvikling af din butik samt når det gælder muligheden for at blive Bavinchi-bager.

Som KonditorBager er hele organisationen faktisk din. Det skal du forstå sådan, at du kan trække på alle vores kompetencer, og stort set få al den hjælp du ønsker til din forretning, så længe dit medlemskab matcher. Og det vil der altid være mulighed for.

Bestyrelsen

KonditorBager er drevet af en bestyrelse bestående af dedikerede bagere samt et medlem med mangeårig erfaring fra detailverdenen og andre bestyrelser.

Bestyrelsens formål er at udvikle kæden og sørge for at medlemmerne har de bedst mulige betingelser for at optimere forretningen og øge fortjenesten .

Se vores bestyrelsesmedlemmer herunder:




Allan driver sin forretning i Haarby på Fyn sammen med sin kone Christina. Allan blev medlem for syv år siden, hvor han også startede som Bavinchi-bager. I 2007 købte Allan en lukket Netto i Haarby, hvortil han flyttede sit bageri og butik. Han har med succes drevet sin forretning videre og har i dag 47 ansatte.

Allan har siddet i KB-bestyrelsen siden 2017 og blev kædens formand i 2019. Bagerbranchen betyder meget for Allan, der ønsker et større fællesskab for at sikre branchens overlevelse.

 


Det er vigtigt for kæden, at bestyrelsen har en repræsentant med bred ekstern erfaring. Det har Palle, der er kædens næstformand og tiltrådte i 2023. Palle er professionelt bestyrelsesmedlem i forskellige bestyrelser, blandt andet i andre frivillige kæder. Han har erfaring med personaleudvikling og ikke mindst med selvstændig erhvervsdrivende.

Om KonditorBager siger Palle
”KonditorBager er en spændende kæde, som har et stort potentiale i et svært marked. KonditorBager har flere skarpe og stærke koncepter, som vil kunne hjælpe mange bagere med at øge både omsætning og indtjening i et marked, der flytter sig meget i disse år. Kæden er kendetegnet ved en række meget dygtige bagere, som alle har håndværket og købmandskabet på plads. Med de stærke koncepter i ryggen fra kædekontoret vil bagerne og kæden kunne klare sig godt ind i fremtiden"




Torben er bestyrelsens længst siddende medlem. Han har været med siden 2016 og været en del af kæden siden 2014. Torben har tidligere været i andre bagerkæder, men stortrives i KonditorBager

Torben driver sit bageri i Bjerringbro, der har stort fokus på konditoriet, der med succes holder kunderne glade og forretningen sund. Torben leverer desuden brød til Bavinchi i det midtjyske.




Niller driver Strandvejens bageri i Århus sammen med sin kone Gitte. Sønnen Dennis er stille og roligt ved at komme med ind i driften af forretningen også.

Niller og Gitte har drevet forretningen siden 2012, og har tidligere haft andre bagerier i Århus.

Bageriet ligger i et konkurrencepræget område, hvorfor kvalitet og fortsat udvikling er af altafgørende betydning. Niller bruger kæden aktivt og sparrer gerne med konsulenterne om metoden til at vækste med den næste million.



Kim driver bageri i Jyderup på vestsjælland. Hans bageri er en vigtig og aktiv del af en sund handelsby. Det smitter positivt af på Kims forretning. Kim har ligesom Torben været i anden sammenslutning tidligere, men er i dag en stolt KonditorBager med succes.

Kim leverer til Bavinchi i lokalområdet. Det er et sundt supplement til bageriet.

Organisation/Team

Du finder ganske enkelt den bredeste vifte af viden og erfaring rundt om en bagerforretning i KonditorBager.

Vi har sammensat vores organisation, så den understøtter dig med både salg, drift og udvikling af butikkerne. Vi varetager desuden Bavinchi-samarbejdet mellem vores bagere og REMA 1000.



Som KonditorBager er det team, som vi har faktisk dit. Det skal forstås sådan, at du kan trække på alle kompetencer, og stort set få al den hjælp du ønsker til din forretning, afhængig af dit medlemskab.  

Salg

I afdelingen er der to butikskonsulenter, der hver dag er ude ved bagerne. Fokus er primært at øge salg og bundlinje i forretningen. 



Vores konsulenter har selv mange års ledererfaring, og de er din sparringspartner omkring personale. Vi er i gang med at udvikle små ”programmer”, der skal hjælpe dig som bagermester.

Marketing

På kontoret finder du vores knivskarpe marketingteam. I tæt samarbejde med bagere og konsulenter udvikler og supporterer vi. Både digitalt og på tryk. Vi sørger for, at det vi laver, er opdateret, brugbart i butikkerne og vækker opmærksomhed hos kunderne.

Som bagermester kan du fravælge det, der ikke passer til din forretning, og tilvælge det, du mener passer ind. Vores konsulenter guider dig gerne til de rigtige løsninger, der hvor du er.

Økonomi

Vores afdeling sikrer, at du som bagermester får Danmarks bedste økonomiløsning, hvor alt hænger sammen og er brugervenligt. Så du skal bruge mindst mulig tid på administration. 



Vi er top professionelle og laver i dag total bogføring for ca. 20 bagere. Hver måned omkring d. 15. afleverer vi en balance til dig. Det giver tryghed og overblik. Sammen med vores konsulenter kan vi tilbyde noget, du ganske enkelt ikke finder andre steder i branchen

Produktion

Vores produktionsafdeling er hovedsageligt tilknyttet Bavinchi. Arbejdet består i – sammen med bageren – dagligt at levere til REMA 1000. Desuden udvikler vi løbende nye produkter, så vi bliver ved med at være attraktive og skabe omsætning. Afdelingen serverer en stor viden til vores organisation, som vi nyder godt af på kryds og tværs.

Vi har bagere ansat med en kæmpe viden og et netværk, der bliver brugt af vores bagere dag og nat.

Vil du vide mere?

Ring eller skriv til os. Vores konsulenter er altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder for at blive medlem af KonditorBager-kæden.

Søren Mikkelsen

DriftsKonsulent

Jylland & Bornholm

Martin Husted

DriftsKonsulent

Sjælland & Fyn

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv