MEDLEMSKABER

To medlemskaber

Der er forskel på, hvilke ønsker og behov den enkelte bager har. Derfor kan du vælge mellem to typer af medlemskaber hos KonditorBager.

Kernemedlem er løsningen til bageren, der ønsker at være en del af et professionelt set-up og kollegialt fællesskab. Det er til bageren, der ønsker sparring til udvikling. Kernemedlemsskabet er den ”lille” løsning.

Multikernemedlem er løsningen til bageren, der målrettet og dedikeret vil udvikle sin forretning. Det er til bageren, der har et mål om at øge både top- og bundlinje. Multikerne-medlemskabet er den ”store” løsning.

Valget er dit, men vi hjælper gerne

Vores konsulenter er klar til at guide dig, så du vælger den type medlemskab, der matcher dine behov. Grundlæggende kan vi sige, at et multikernemedlemskab giver de fleste muligheder, men også stiller de fleste krav til dig.

Hvilket medlemskab der er rigtigt for dig, afhænger af dine fremtidsplaner, kundegrundlag, sortiment og hvordan du ønsker din butik skal drives.

Fælles for medlemskaberne er, at vi ud arbejder dedikeret og konkret med at optimere din forretning. Uanset butikkens størrelse og omsætning.

Vil du vide mere?

Ring eller skriv til os. Vores konsulenter er altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder for at blive medlem af KonditorBager-kæden.

Søren Mikkelsen

DriftsKonsulent

Jylland & Bornholm

Martin Husted

DriftsKonsulent

Sjælland & Fyn

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv