Bliv KonditorBager medlem

Hjælp til din økonomi

Økonomi

Vores omdrejningspunkt er ønsket om at give dig Danmarks bedste økonomiløsning. Så du kan bruge mindst mulig tid på administration og bogføring og mest mulig tid på at bage.

Vores økonomiteam er professionelle og erfarne. Vi laver i dag total bogføring for ca. 20 bagere, hvor vi afleverer en balance hver måned. Sammen med vores konsulenter tilbyder vi ganske enkelt noget, du ikke kan finde andre steder i branchen og som gør en forskel for dig fra første dag.

CONNECT kort fortalt

Connect er vores unikke platform udviklet til bagere. Her bliver din kasse automatisk koblet sammen med dit økonomisystem og din webshop.

Det gør pludselig bogføringen let, ligesom det letter en masse andet af dit daglige arbejde. Dit udbytte er dog først og fremmest ro i maven. Du agerer hele tiden på et oplyst grundlag og har et stærkt styreredskab til at følge driften.

Skal du i gang med digitale bilag, sørger vi for at konvertere dit bogholderi, sikkert og i samarbejde med dig og din bogholder.

30 bagere er allerede i gang

  • Du får et velafprøvet og effektivt digitalt bogholderi via CONNECT®
  • Du får digital bilagshåndtering, ingen papir
  • Du får afregnet moms og betalinger lagt i din bank
  • Du får mulighed for at få lavet dit budget i KonditorBagers eget budgetprogram – let og ligetil

Vil du vide mere?

Ring eller skriv til os. Vores konsulenter er altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder for at blive medlem af KonditorBager-kæden.

Søren Mikkelsen

DriftsKonsulent

Jylland & Bornholm

Martin Husted

DriftsKonsulent

Sjælland & Fyn

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv