Bavinchi

Bavinchi kort fortalt

Bag navnet Bavinchi gemmer sig et bagerkoncept, du finder i de danske REMA 1000-butikker landet over. Bag navnet er ca. 25 bagere fra KonditorBager-kæden, der ved siden af deres almindelige butiksudsalg hver dag leverer brød og kager til en eller flere REMA 1000-butikker. Nogle leverer til et par REMA-butikker, mens andre leverer til over 20. 



Konceptet har kørt siden 2014 og er kendt og elsket af kunder over hele landet. For dig som bager kan konceptet bidrage med en større bundlinje og giver mere fleksibilitet.

Skal du mon være Bavinchi-bager?

Det er vigtigt, at dit bageri er gearet til opgaven. Forudsætninger som velegnet lokalitet og stærke produktionsforhold er vigtige for, at du kan tjene penge. 



Du skal være forberedt på, at det er et samarbejde med forpligtelser. Når det er sagt, kan det samtidig give økonomiske resultater, der er værd at gå efter. Vi rådgiver gerne og giver vores vurdering af, om du vil kunne få en god forretning som Bavinchi-bager. 



”Bavinchi-produktionen har faktisk gjort mig til en dygtigere forretningsdrivende med en sundere bundlinje, ligesom det har styrket fællesskabet med gode kollegaer.”


Allan Ringe, KonditorBager Haarby. Leverer til ca. 20 REMA-butikker

Sortiment

Bavinchi-sortimentet består af en base, der udskiftes sæsonvis. Der er løbende fokus på salgstallene, så de dårligst sælgende varer bliver skiftet ud. Kontoret sørger automatisk for, at sortimentet roterer, og de sender opskrifterne ud, der skal følges.

Det er kollegaer i kæden, som er med til at udarbejde opskrifterne, så de passer ind i bagerierne. Det er kun mængden af vand og gær, der skal justeres.

”Fleksibiliteten er det, der vægter højest for mig. Det giver god udnyttelse af mit bageri og tilsikrer jeg kan have folk ansat med gode arbejdstider til alle.

Jeg har et sundt miks mellem butiks- og Bavinchi-omsætning, og det gavner min bundlinje samlet set. Desuden er det vigtigt for mig, at Bavinchi såvel som KonditorBager-koncepterne giver et kæmpe kollegialt fællesskab.

Kim Eriksen, KonditorBager Jyderup, 6 forretninger

Fordele

  • Garanteret omsætning hver uge
  • God udnyttelse af kapaciteten i dit bageri
  • KonditorBager tilsikrer administration og afregning
  • Gennemsnitlig avance på 67 %
  • Dedikerede kollegaer du kan sparre med
  • God opbakning fra kædekontoret

Forpligtigelser

  • Du skal være teamplayer og loyal
  • Du skal sikre en stabil og effektiv produktion med høj kvalitet
  • Du skal leve op til en høj hygiejnestandard i bageriet
  • Du skal tage ud af ovnen efter kl. 24.00
  • Du skal pakke og levere til butikker senest 06.45 hver dag

Vil du vide mere?

Ring eller skriv til os. Vores konsulenter er altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder for at blive en del af Bavinchi bager.

Sune Clausen

Driftsbager

Jylland & Fyn

Jan Kristensen

Driftsbager

Sjælland & Bornholm

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv