Interessen for take-away eksploderer i disse år, og stadig flere danskere køber færdiglavede måltider. Det gælder både morgenmad, frokost og aftensmad. Det gælder både til hverdag og i weekenden. Danskerne har nemlig travlt, og det har stor værdi at kunne købe sund og velsmagende mad i en fart. Det har tankstationer, supermarkeder og fastfood-restauranter opdaget.
Men der er en særlig god grund til, at du som KonditorBager nu skal have en del af kagen.
Du har et forspring
Som KonditorBager har du et fordelagtigt udgangspunkt. Du har nemlig både fagligheden og udstyret i forvejen. Du har kort sagt det, flere af konkurrenterne på markedet har sværest ved at skaffe. Dine ovne står klar i bageriet, og du ved allerede, hvordan man laver lækkert brød. Sat på spidsen skal du bare holde ovnen tændt lidt længere og tilføre nogle få gode råvarer, så har du et helt nyt forretningsområde, nemlig din egen madbar i butikken.
Og med madbaren har du pludselig endnu en grund til at besøge din butik