Nyheder

Line Munk Erikslev fra KonditorBager i Ørum vinder DM i Skills

Line Munk Erikslev fra KonditorBager i Ørum vinder DM i Skills

Vinderen af DM i Skills 2024 for bagere er Line Munk Erikslev fra KonditorBager i Ørum. Den glade vinder ville vise bagerfaget frem, og med sejren har hun sat en streg under, at grundighed betaler sig.

Ovenpå nogle hæsblæsende dage til DM i Skills er Line Munk Erikslev vendt tilbage til Ørum med intet mindre end en guldmedalje om halsen. Efter at have præsenteret et bord fuld af bagværk – med blandt andet skuestykke, kransekage, wienerbrød, brød og rundstykker – kunne hun til sin store overraskelse lade sig kåre som vinder af DM i Skills 2024 inden for bagerfaget.

– Det er vildt at skulle levere et megagodt håndværk under et stort tidspres, og når man tilmed er oppe imod nogen, der er vildt dygtige og lige så ambitiøse som én selv, er det en kæmpe oplevelse. Jeg deltog faktisk, fordi jeg gerne ville vise bagerfaget frem, så jeg var slet ikke forberedt på at skulle vinde, og jeg har ikke helt fattet det endnu, siger Line Munk Erikslev og uddyber:

– Jeg ville vise, at bagerfaget ikke er så simpelt, som folk tror – det er ikke nok bare at kunne slå en dej sammen. Det er noget levende, man står og arbejder med, og det er et håndværk, hvor man skal kunne mærke, hvordan dejen er.

Stolt repræsentant for Danmark

For Line Munk Erikslev betyder sejren ved DM i Skills også, at hun skal repræsentere Danmark til VM i september som en del af Skills-landsholdet.

– Det er en kæmpe ære at få lov til at repræsentere Danmark. Samtidig bekræfter sejren mig jo i, at jeg har fat i noget helt rigtigt og leverer et godt stykke håndværk. Jeg lægger stor vægt på detaljer, og finesserne skal være på plads, siger Line Munk Erikslev.

– Jeg gør mig altid umage, og det håber jeg, at kunderne i Ørum kan fornemme og smage i mit bagværk – også til daglig skal håndværket være i top, afslutter hun.

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv