Om os
Forside / Om os



Bag om din bagermester
Navn: Niels Sørensen
KonditorBager i: Risskov
Min far var bager. Jeg var med ham på arbejde og syntes det var spændende. Særligt det med at følge udviklingen fra melsække til at sætte de friskbagte brød på hylden.
Fransk citron
Høj snegl med glasur. Hver gang jeg var med min far på arbejde, fik vi sådan en.
Hvor meget man går glip af grundet arbejdstiderne.
Jeg blev ringet op en eftermiddag, hvor jeg sov. En ovn havde antændt tagkonstruktionen i bageriet. Da jeg nåede frem, stod alt i flammer. Det er den værste dag i mit liv. Heldigvis har forsikringen dækket, og i dag har vi et flot bageri igen.
Manitobamel
Køb kvalitet! Man skal ikke gå på kompromis, når det gælder råvarer.
Rullebordet
Skatso-bødet, et grovbrød med durumkerner.
Æble/rabarberpie samt franske citron.

Mit sødeste barndomsminde:
"Høj snegl med glasur. Hver gang jeg var med min far på arbejde, fik vi sådan en"
