Fokus på det gode bagerbrød
Med KonditorBager i Vordingborg er ambitionen at øge fokusset på det gode bagerbrød, så flere i byen bruger byens bagerier.
- Alle vores produkter bliver bagt fra bunden, og vi har fået vores egen surdejstønde, som vil være bagværkets bærende element. Det giver os mulighed for at kontrollere surdejen på både temperatur og fugt. Det resulterer i surdejsbrød af en meget høj kvalitet og ikke mindst masser af smag, siger Tommy Digemose.
Besøgende kan nyde bagværket i form af blandt andet pizza og kage ved bageriets spisepladser og i en atmosfære, der er tilstræbt hyggelig og afslappet. Bageriet satser i høj grad på, at det skal være let for byens borgere at få noget godt at spise.
- Hos os kan kunderne finde alt fra brød og kager til sandwich og smørrebrød. Vi vil gerne lette hverdagen for bageriets besøgende, uanset om det er travle kontorfolk, håndværkere, sælgere på farten eller andre, siger Tommy Digemose.