Om os
Forside / Om os
Bag om din bagermester
Navn: Kim Brix Eriksen
KonditorBager i: Jyderup
Alle lærepladser som millionær var optaget.
Kanelsnegl med lys glasur. Og gerne et tykt lag.
Min mormors kiksekage. Altid serveret med et smil og en citronvand til.
Hvor meget man faktisk kan nå at producere i et bageri i dag. Hvis planlægningen vel at mærke er i orden, og man har de rigtige medarbejdere.
Corona-krisen ramte Danmark. Det var et chok, der faktisk endte med en historisk god periode salgsmæssigt. Når man ikke kunne gå ud at spise, valgte mange i stedet at prioritere det gode brød og kager bagt fra bunden. Det klager vi ikke over.
Durummel. Det er fantastisk til langtidshævet brød.
Brug din sunde fornuft og dine sanser. Smag på det, duft til det. Fornemmer man, at en dej arter sig spøjst, så bliver det sikkert heller ikke et godt brød.
Æltekarret hvori vi rører dejene.
Husmandsbrødet. Et langtidshævet brød med surdej.
Kanelstang
Nye udfordringer hver dag.
Mit sødeste barndomsminde:
"Min mormors kiksekage. Altid serveret med et smil og en citronvand til"