Om os

Forside / Om os

Bag om din bagermester

Navn: Ole Pedersen
KonditorBager i: Hirtshals, Hjørring og Højene

Jeg startede som fritidsjobber i et bageri, da jeg var 15. Jeg faldt for tempoet og atmosfæren og vidste pludselig, at det skulle være min levevej.

Jødekage med nødder og sukker. Det er den, der i resten af landet er kendt som kanelsnegl. Vi laver både varianten med glasur og min personline favorit med nødder og sukker.

I mit barndomshjem fik vi sveskekage med mørdejsbund og flettet mørdejslåg ovenpå. Den var altid god.

At næsten al rugbrød dengang var fabriksfremstillet. Det overraskede mig. Heldigvis er det gode håndværk igen tilbage.

Danmark skulle spille fodboldlandskamp mod Rusland Grundlovsdag i 1985. Der var kaos fra morgenstunden, og folk stod i kø ud på gaden. Alle skulle have morgenbrød og kage til kampen. Da kampen begyndte, var der til gengæld total stilhed. Alle så kampen, som Danmark som bekendt vandt 4-2.

Mel og chiafrø, som vi bruger i vores specialbrød.

Husk ingredienserne, tid og tålmodighed.

Computeren. Det er ikke så romantisk, men i dag kunne vi ikke leve uden. Vi bestiller varer, og vores kunder bestiller brød og kager hos os.

Formbrødet hitter fortsat i Nordjylland og selvfølgelig softkernerugbrødet.

Spændende og krævende. Engang sagde man: ”Kan man ikke blive andet, kan man altid blive bager”. Den skrøne vil jeg gerne lægge i graven én gang for alle.

Mit sødeste barndomsminde:

"I mit barndomshjem fik vi sveskekage med mørdejsbund og flettet mørdejslåg ovenpå. Den var altid god"

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv