Nyheder

Danni Bendix Engmann er ny bagermester hos KonditorBager i Vordingborg

Danni Bendix Engmann er ny bagermester hos KonditorBager i Vordingborg

Som ny bagermester hos KonditorBager i Vordingborg, vil Danni Bendix Engmann gøre sortimentet mere moderne og tidssvarende i samarbejde med bagerforretningens medarbejdere.

Efter 12 års bagerarbejde i København er Danni Bendix Engmann, der er født og opvokset i Udby og udlært bager i Vordingborg, nu vendt tilbage til hjemegnen og blevet ny bagermester hos KonditorBager i Vordingborg. Dermed kan kunderne se frem til at bageriets klassikere suppleres med et mere moderne sortiment i den netop genåbnede forretning.

– Jeg vil udvikle det nuværende sortiment og søge et mere moderne udtryk på vores brød og kager. Der skal blandt andet lægges mere vægt på stenovnsbagte, surdejs- og langtidshævede brød og boller, og det gode bagerhåndværk skal altid være i centrum, siger bagermester Danni Bendix Engmann.

Danni Bendix Engmann tager over efter den tidligere bagermester, Tommy Digemose, som begærede forretningen konkurs i midten af maj, efter bageriet gennem længere tid havde haft store udfordringer blandt andet på grund af høje energi- og råvarepriser.

Medarbejdere med indflydelse Udover hans fokus på at udvikle sortimentet i bageriet er det vigtigt for den nye bagermester, at medarbejderne er med til at udvikle forretningen, og det skal vordingborgenserne gerne kunne mærke.

– Medarbejderne skal have indflydelse og tages med på råd, når vi for eksempel produktudvikler, så de tager ejerskab og får bedre kendskab til det, de sælger. Det bliver teamwork, som skal være med til at få alle i forretningen til at trives rigtig godt, siger Danni Bendix Engmann og pointerer:

– Når folk tager ejerskab og har det godt, smitter det af på betjeningen. Så udover en forbedring af produkterne, kan kunderne forvente at blive mødt af medarbejdere, der er glade, smilende og servicemindede, og jeg glæder mig enormt meget til at byde folk velkommen i butikken.

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv