25 fastelavnsboller på menuen
Et af de steder, hvor man tydeligt har mærket den øgede interesse, er hos KonditorBager i Esbjerg, som allerede ved årsskiftet var i fuld gang med at sælge fastelavnsboller. På menukort er der hele 25 varianter med alt fra den klassiske fastelavnsbolle med hindbær og vaniljecreme og den romantiske Valentines-udgave med jordbærfromage til den mere utraditionelle med bacon, salt, honninggele og fløde.
– Vi synes simpelthen, at det er sjovt at arbejde med de mange spændende smage, og så er det en fornøjelse at opleve, hvor utrolig godt folk tager imod det store udvalg. I år har vi faktisk solgt flere fastelavnsboller på en almindelig søndag i januar, end vi gjorde sidste år på fastelavnssøndag, siger Laila Christensen, der er bagermester hos KonditorBager I Esbjerg.
Bagermesteren giver her sine råd til, hvad man skal have for øje, hvis man vil give sig i kast med den 27-lagede wienerdej og bage sine egne fastelavnsboller.