Tapaskager har vundet indpas på mange danske kageborde, og nu ruller KonditorBager konceptet ud hos kædens bagerforretninger landet over. Tapaskager er miniatureudgaver af typisk traditionelle kager som napoleonskager, hindbærsnitter, citronsnitter og træstammer, og også miniversioner af for eksempel flødeboller og macarons kan bestilles til en given lejlighed. Kunderne kan blande kagerne, som de selv lyster, og dermed opnå en større smagsvariation på kagebordet.
Anette Drengsgaard, der er konditor hos KonditorBager i Bjerringbro, har udviklet og testet konceptet i egen bagerbutik, hvor efterspørgsel på kagetapas har vist sig stor.
– Kagetapas har været et hit hos kunderne, og jeg har store forventninger til konceptet, som vi nu tilbyder landet over. De lokale bagere har mulighed for selv at videreudvikle konceptet alt efter kundernes behov og ønsker. Stort set alle traditionelle kager kan omdannes til miniversioner, som blot kræver en justering af mængde og bagetid, og det er også hyggeligt at kreere små nye typer kage, siger Anette Drengsgaard.