Om os
Forside / Om os



Bag om din bagermester
Navn: Morten Clausen
KonditorBager i: Brønderslev og Gug
Mit første sommerferiejob var i Engstrup Bageri, hvor jeg pakkede brød. Jeg fik indblik i bagerfagets mange facetter og faldt for processerne. Fra råvare til dej til færdigt brød.
Jødekage med rigelig remonce og hvid glasur.
Når min mor lavede vandbakkelser med flødeskum og glasur. Så vidste man, at det var en festdag.
Hvor hårdt det er. Fysisk, psykisk og økonomisk. Særligt det med at stå op i så mange timer er krævende for kroppen.
Den dag vi åbnede bageriet i Brønderslev. Pludselig gik drømmen i opfyldelse. Vi kunne bestemme alt selv og alle ideer man havde haft gennem tiden kunne realiseres.
Tålmodighed
Min private paletkniv. Den har træskaft og 20 år på bagen.
Havregrødsbrød
Amerikansk chokoladekage
Hårdt. Og skønt!

Mit sødeste barndomsminde:
"Når min mor lavede vandbakkelser med flødeskum og glasur. Så vidste man, at det var en festdag "
