Hun blev udlært bager den 3. august, hvor hun bestod svendeprøven med guldmedalje, men helt ekstraordinært kom Heidi van Vliet med på Det Danske Bagerlandshold tilbage i januar, mens hun stadig stod i lære. Selvom man ikke kan være med i konkurrencerne, som landsholdet deltager i, før man er udlært, banede hendes store talent, kreativitet og gode håndværk vejen for, at hun blev en del af holdet før tid.
– Det er en kæmpe ære at blive optaget på bagerlandsholdet, og det er sjovt at være en del af et fællesskab, hvor vi alle sammen går i op at bage kreativt og nørder vores fag, siger Heidi van Vliet.
Siden hendes optagelse på bagerlandsholdet har Heidi blandt andet været særligt optaget af at lave nye og spændende smagskombinationer. Især wienerbrød er noget, som hun godt lide at arbejde med og videreudvikle.
– I øjeblikket eksperimenterer jeg med at lave wienerbrød med en dej i 16 lag i modsætning til de normale 27. Det er spændende på den måde at skabe en ny smagsoplevelse, og flytte grænserne for, hvad man kan med bagværket, fortæller hun.