Konfirmationskager

ForsideKager / Konfirmaton

Konfirmation på kagebordet

Nonfirmation eller konfirmation? Stor flødekage eller mundrette tapaskager? Tung chokolade eller luftig frugtmousse? Der er mange valg, der skal træffes. Når det kommer til kagen, er vi klar til at lave lige den, der står øverst på ønskelisten hos din konfirmand.

Personlige kager til konfirmationen

Dagens midtpunkt skal selvfølgelig høres først. Det er vigtigt, at konfirmanden får lige den kage, han eller hun drømmer om. Vi begynder derfor med at spørge, om der er en særlig ingrediens, der skal i fokus.

Vi har mødt pistacienødde-nørder, chokoladefans og hardcore hindbærelskere. Vi har også mødt konfirmander, der nærmest var ligeglade med indholdet, hvis blot kagen blev glacet. Vi elsker at høre om kagedrømme og smagspræferencer. Det er nemlig afgørende for at kunne bage lige den kage, der fuldender dagen. Og det er vores ambition, hver gang.

Print der pynter

Nogle gange siger et billede mere end 1000 bær. Derfor er det smart, vi kan printe motiver fra fotos over på marcipan eller fondant. Har du et pletskud af konfirmanden i digital form, er vi klar til at overføre det til kagen. Kig i fotorullen eller skyen. Måske gemmer der sig et minde fra en fodboldtur eller et ridestævne, der fortjener at blive fremhævet. Skal der skrives en lille tekst, en sjov hilsen eller et filmcitat, er det også muligt. Spørg os, hvis du er i tvivl om hvordan.

Hvad koster en konfirmationskage?

Vi laver konfirmationskager i alle størrelser. Og i alle former. Prisen afhænger af mængde, indhold og udformning. Du kan også give os en makspris pr. stykke og bede og komme med et bud på kagen. Send os en mail med dine ønsker, så hører du fra os. Bare husk at skrive antallet af gæster og eventuelle ønsker til indhold.

Inspiration til din konfirmationskage

Foråret er et godt tidspunkt at holde fest – også set med kage-øjne. Der er friske bær inden for rækkevidde, som kan give både smag og farve til konfirmationskagen.

Men hvad drømmer du ellers om? Skal kagen være elegant og forårsfin? Eller snarere farvestrålende og fræk? Husk, vi også kan pynte med marcipanfigurer i kreative udformninger, fx af blomster, flag eller fodbolde.

Klik dig omkring og saml lidt lækkersult og inspiration lige her.

Bestil konfirmationskagen her

Husk at bestille kagen i god tid. Du har ro i sindet, og vi har tid til at planlægge detaljerne. Du skal bestille minimum en uge inden, men gerne før. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre, hvad vi kan, for at finde en løsning.

Forespørg om Konfirmationskage

Konfirmationskage


Ved at sende formularen accepterer jeg handelsbetingelser og privatlivspolitik.

 


 

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv