Kage-tapas

ForsideKager / Tapaskager

Hvad er tapaskager?

Tapaskager er en festlig måde at servere sødt. Det er et fad fuld af mundrette hapsere, der stråler om kap på kagebordet. De får mundvandet til at stige og stemningen til at løfte sig. De er en sand favorit blandt kageelskere i alle aldre og alle kroge af landet. Skal vi bage et udvalg til din næste fest?

Kagetapas – fordi mini er mums

Mange gode ting bliver lækrere i mini-udgave. Tænk bare på dengang shorts blev til hotpants eller brødskiven til en pindemad. Sådan er det også med kager! Det er derfor, er vi så vilde med kagetapas.

Hos KonditorBager laver vi alle de klassiske kager i tapas-versioner. Det kan fx være linser, napoleonskager, hindbærsnitter, kajkager eller træstammer. Men er der noget andet, du er glad for, er det sikkert også muligt i mini. Det skønne er nemlig, at det meste kan bages småt med succes – man skal blot justere mængde og bagetid.

Nye stjerner på kagetapas-fadet

Kagetapas begyndte som en trend, men den er kommet for at blive. I begyndelsen var det mest de traditionelle kager, der var efterspørgsel på. Men kagemoden har ændret sig, og i dag laver vi alt fra donuts og flødeboller i miniversion til alverdens farvestrålende macarons.

Fordelen ved tapas-tilgangen er, at man kan blande kager som man har lyst til. Stemningen er uhøjtidelig og festlig, som når man slipper et barn løs i en slikbutik. For hele pointen med størrelserne er jo, at man får mulighed for at smage en masse forskelligt. Heldigvis.

Kagetapas til enhver lejlighed, småt og godt

Hvornår skal man gå ty til kagetapas? Det korte svar er: Når man har lyst. Du kan servere tapaskager til et bryllup eller et jubilæum. Mange konfirmander synes, de små tapaskager er en lækker og festlig måde at servere desserten. Endelig kan der være receptioner, udstillinger, foredrag eller lignende, hvor det skal være let at tage sin tallerken med rundt. Også her er de små kager et stort hit.

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv