Bestsellerkager

ForsideKager / Vores bestsellere

Citronmåne

Den skønneste måne er den med citron. Citronmåne hitter blandt både små og store kageelskere. Vi bager dem med stor fornøjelse og gode råvarer. Hver dag.

Både med og uden chokoladekant. Der skal jo være noget for enhver citronmåne-fan.

Jordbærtærte eller jordbærkage?

Kær kage har mange navne. Pyt med hvad du kalder jordbærkagen, bare nyd den. Det er nemlig smagen af sommer på tungen. Og så er det intet mindre end en klassiker. Både smag og udseende tryllebinder alle os lækkersultne.

Nederst finder du den svampede, men sprøde mazarinbund, der på toppen er overtrukket med god mørk chokolade. Herpå kommer et lag lækker vaniljecreme, hvor vanilje smager tydeligt igennem. På toppen stråler friske røde jordbær i skiver smukt indrammet af en klar gele. Det er en af de kager, vi aldrig bliver trætte af at lave. Og heller aldrig trætte af at spise. Tværtimod.

Kransekage – fest på alle etager

Vi elsker kransekage. Måske fordi det smager af fest lige fra første bid. Kransekage er en populær servering nytårsaften, hvor de fleste nyder den sammen med et glas kolde bobler eller en god kop kaffe.

Nu er det ikke (kun) fordi, vi er bagere, men vi mener oprigtigt, at kransekagen fortjener mere opmærksomhed. Den skal frem på kagebordet på andre tider af året end blot nytårsaften. Derfor kan du til enhver tid bestille kransekage hos KonditorBager. Prisen på kransekagen afhænger af størrelsen, du ønsker.

Vi bygger med stolthed i flere etager, men husk også, at vi laver lækre petit fours og kransekagestykker. De er lette at servere til fester og receptioner, men svære at holde snitterne fra, når man har smagt. Vi taler af erfaring.

Brownie

Er du glad for chokolade, er brownie en drømmeservering. Saftigt bid og kraftig smag af god mørk kvalitetschokolade. Brownien er et pragteksempel på, at det ikke behøver være kompliceret, hvis blot råvarerne er i orden. Vi har ikke kælet i timevis for pynten eller stået på hovedet for at præsentere kagen fra sin bedste side. En brownie stråler ved sin smag, ganske enkelt. Og ekstremt lækkert.

Hos KonditorBager har vi ofte brownie på hylden. Men ikke altid, for særligt om sommeren får den hård konkurrence af de lettere kagetyper. Det betyder dog ikke, at du skal gå og savne den. Trænger du til brownie, så sig til. Din lokale KonditorBager kan helt sikkert forstå din trang og vil gøre alt, for at hjælpe.

Brunsviger

Brunsviger er en fynsk opfindelse, men kagen har fans over hele landet. Vi forstår godt hvorfor. Den har et magisk miks af alt det bedste. En luftig og bouncy bund samt en perfekt snasket remonce-top.

Brunsviger er elsket af både børn og voksne. Flere KonditorBagere laver den i kagemandsversioner, men mange steder kan du også købe den stykvis. Kig eller klik forbi din lokale KonditorBager, hvis du vil undersøge sagen.

Flødekager

En flødekage er festlig og lidt fræk. Den løfter stemningen i rummet, så snart du løfter låget af kageæsken. Du kan selv prøve.

KonditorBager laver en stribe forskellige flødekager året rundt. Til fastelavn er vores flødekager med frugt populære. Men også medaljer, gåsebryst, napoleonskager og jordbærkagerne hitter.

Se udvalget af fortryllende flødekager hos din lokale KonditorBager.

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv