Studenterkager

ForsideKager / Student

Bestil studenterkagen her

Har du selv fået studenterhue på engang? Så ved du, at det er en særlig dag. En dag, der fortjener en særlig kage.

At nå i mål med sin ungdomsuddannelse er en præstation, der skal fejres. Med studenterhuen på hovedet og livet foran sig. Men også med god kage på bordet, hvis du spørger os. Og gør endelig det! Vi er nemlig eksperter i at skabe kager til de dage, der skaber minder.

 

Studentens dag til sidste krumme

De fleste springer ud som studenter i maj og juni. Det er her, bøgen er grønnest, og de første jordbær røde. Det er oplagt at lave studenterkager, der er udformet som en frugtig hyldest til ungdommen. Med friske bær og gode råvarer.

Men elsker din student chokolade mere end noget andet? Eller er der en særlig passion for passionsfrugt? Lad os høre det, så vi kan lave kagen til netop ham eller hende. Det skal være studentens dag til sidste krumme.

Bestsellerkagen – til studenter i alle farver

Vores mest populære studenterkage er den, der er udformet som en studenterhue med bånd. Enten i blå, rød eller sort. Studenterkagen har en magisk midte bestående af hindbær/champagnemousse. Efter ønske kan vi anføre studentens navn, en karakter eller den dato, huen kom på hovedet. Båndet kan naturligvis laves i den ønskede farve.

Studenterkørsel med sødt

Studenterkørsel er en tradition mange steder i landet. Det er hyggeligt at møde hinandens familier og få noget godt at spise. Men. Sulten er jo ikke uendelig. Det kan være rart at få noget koldt at drikke samt frisk frugt og lidt sødt.

Derfor har vi lavet tapaskager, der bogstavelig talt er lige til at spise. Små, lækre serveringer udformet som studenterhuer. Tapaskagerne hitter, de steder de lander. De kan også serveres til studentergildet med familien eller studenterfesten med vennerne.

Hvad koster en studenterkage?

Vi laver store kager til kæmpe studentergilder og vi laver små studentertapas til 10. Prisen afhænger af mængde og dine ønsker til fyld og pynt. Men tøv ikke med at skrive til os – vi vil forsøge at vende hurtigt tilbage.

Forespørg om Studenterkager

Studenterkage


Ved at sende formularen accepterer jeg handelsbetingelser og privatlivspolitik.

 


 

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv