Firmakager

ForsideKager / Firmakager

Firmakage der spreder smil

Kvajekage eller fredagshygge? Bestil kage til dig og dine kollegaer lige her. Vi laver firmakager til enhver anledning og enhver arbejdsplads! Vil du forsøde livet på lærerværelset, har du kvajet dig på kontoret eller skal stemningen på byggepladsen et nøk op? Så køb kagerne hos KonditorBager. De plejer at bringe glæde.

En buffet af de bedste

Kager er i sandhed en smagssag. Vi har fundet vores mest populære kager og bagt dem i tre størrelser. Find den, der passer til jeres behov og lækkersult lige her.

Vælg mellem disse firmakager

Ku’ man måske …?

Har du særlige ønsker til pynt eller ingredienser, er det også muligt. Måske har hovedpersonen et motto, der skal skrives toppen? Måske er der en favoritfarve eller -frugt, der skal i fokus? Vi laver også gerne flødekager, hvis det er det, du drømmer om. Del dine kagetanker med os via formularen ovenfor. Så vil vi gøre alt for at finde en lækker løsning!

Bestil nu og nyd det

Det er både rart og smart at bestille kagen i god tid. Du kan gøre det online, ringe til os eller kigge forbi din lokale KonditorBager. Du skal blot bestille minimum to dage før, du skal bruge kagen. Så sørger vi for, den er pakket og klar, når du kommer. Ingen stress, kun sød forventning.

Hvad koster en firmakage?

Prisen afhænger af størrelse på kagen og kagetype. Du kan se de traditionelle typer og størrelser herover. Har du særlige ønsker, så send en besked til os i formularen her på siden. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med en pris. Skriv gerne dine ønsker til antal stykker, type af kage og eventuelle ønsker til pynt.

Forespørg om Firmakage

FirmakageVed at sende formularen accepterer jeg handelsbetingelser og privatlivspolitik.

 


 

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv