Specialkager

ForsideKager / Specialkager

Har du nogensinde fået en personlig kage?

Ellers kan du godt glæde dig. Det er en fantastisk følelse, når nogen man kender, serverer deres opmærksomhed på et sølvfad. Stemningen bliver endnu bedre, når I sammen nyder et stykke af den smukke konditorkage. Vi har lavet flere hundrede specialkager gennem tiden. Og det er stadig lige fantastisk, hver gang vi får lov.

Kender du nogen, der fortjener en særlig fejring? Så lad os lave kagen, der skaber søde minder.

En personlig kage. Kan man overhovedet det?

Svaret er ja. Vi kan! Vi kan gøre kagen personlig på flere måder. Den kan laves med et foto-portræt af hovedpersonen eller med pynt, der matcher en særlig interesse. Det kan være alt fra en sportsvogn til garnnøgle og strikkepinde. En anden mulighed er at vi laver kagen med udgangspunkt i nogle stikord fra dig. Du kan for eksempel fortælle, at kagen er til et familiemedlem, der elsker mokka og hvis yndlingsfarve er gul. Herefter giver vi vores bud på, hvordan kagen kan udformes.

Udtryk, der gør indtryk

Mange af de kager vi har leveret gennem tiden, har krævet en serviet. Ikke kun fordi de sætter små spor i mundvigen. Nej, også fordi de til tider kalder tårer frem i øjenkrogen. En personlig kage, der lavet af netop dine favoritråvarer og pyntet med netop din yndlingsblomst og -farve viser, at nogen kender dig. Den slags gør indtryk.

Her har vi samlet et par eksempler på nogle af de specialkager, vi har lavet gennem tiden.

Hvad koster en specialkage?

Priserne på de personlige kager varierer. Det siger sig selv, at størrelsen betyder noget. Skal kagen være til 10 eller 50? Dernæst betyder det også noget, hvilke råvarer vi bruger.

Kender du en, der fortjener en særlig kage? Send os en mail med lidt info, så skynder vi os at regne på det og vende tilbage

Forespørg om Specialkage

Specialkage


Ved at sende formularen accepterer jeg handelsbetingelser og privatlivspolitik.

 


 

Sig det med kage

Fylder svigerfar rundt? Har I underskrevet købsaftale på drømmeboligen? Eller er der en baby på vej? Livet kalder af og til på en fejring. Lad os lave en lækker kage specielt til anledningen. En festlig kage er en nem måde at løfte stemningen og gøre dagen til noget særligt. Vi er eksperter i at lytte til jeres input og forløse det i smukke, fantasifulde eller sjove kager.

Saml venner og familie, og sig det med kage! Det plejer at gøre en festlig dag endnu bedre.

”Hvor hurtigt kan I levere?”

Kræver specialkagen særlige indkøb, kan der være nogle dages leveringstid. Men har du fået ideen i dag og er festen i morgen, så skynd dig at kontakte din lokale KonditorBager. Vi ved, de står tidligt op og vil strække sig langt for at hjælpe dig.

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv