Dåbskager

ForsideKager / Barnedåb

Dåbskage – en spiselig kærlighedserklæring

Står barnedåben eller navngivningsfesten for døren? Lad os lave den dåbskage, I drømmer om. De faste ingredienser er konditorhåndværk og gode råvarer. Resten kommer helt an på jeres ønsker og ideer.

Vi er vant til at bage kage til barnedåb. Vi er eksperter i at pynte den personligt med navn, fødselsdato eller andre detaljer om dagens lille hovedperson. Vi kan lave den i favoritfarven eller lade sæsonens bær bestemme udtrykket. Vi kan gøre den nuttet, fin eller mere fræk alt efter, hvad der kendetegner festens midtpunkt.

Dåbskager, der smager

”Pyha, sikke en masse valg,” tænker du måske. Bare rolig. Du kan fint nøjes med at give os et par stikord, for eksempel ”passion og hindbær” eller ”klassisk chokoladebrownie”. Så skal vi nok sørge for, at det ender som en smuk og velsmagende festkage. Du kan se nogle eksempler på siden her.

Dåbskagen er den eneste festkage, som hovedpersonen selv sjældent sætter tænderne i. Men ikke desto mindre er kagen en sød markering af en ganske særlig dag. Og det fortjener da en konditorkage, ikke?

Hvad koster en dåbskage?

Prisen på en dåbskage afhænger af, hvor stor dåbskagen skal være samt indholdet. Send en besked til os i formularen herunder, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Skriv gerne dine ønsker til antal stykker, type af kage og eventuelle ønsker om pynt.

Tip om dåb

Der er en deadline. Det er nemlig dansk lovkrav, at baby er navngivet senest seks måneder efter fødslen. Selve dåbsceremonien kan du derimod godt lægge senere, hvis du ønsker det.

Hvad skal man ønske? Af populære dåbsgaver kan nævnes bogklassikere som HC Andersens eventyr, sangbøger eller Astrid Lindgren-bøger. Smykker og penge er også ofte på gavebordet. Endelig er sengetøj, legetøj, børnemøbler og andre praktiske ting ofte et hit.

Dåben er en festdag. Der kan være forventninger og traditioner, man føler, man skal tage hensyn til. Men først og fremmest skal man tage hensyn til hovedpersonen og ens eget overskud som forælder. Hellere en mindre fest i afslappede rammer end en stor fest, der stresser.

Lav en tjekliste og sæt flueben. Det kan afhjælpe stress at have overblik.

Tjekliste til dåb

 • Vælg dato. Find en, der passer jer og husk at drible udenom andre familiefester
 • Få datoen clearet med præst/kirkekontor, hvis I ønsker en kirkelig dåb
 • Beslut hvor festen skal holdes og book lokaler i god tid
 • Send en sms til de nærmeste, så de kan reservere dagen
 • Beslut hvem der skal være gudmor/gudfar samt faddere, hvis I vælger kirkelig dåb. Giv dem straks besked – man bliver så glad af at få den ære
 • Send invitation, når detaljerne er på plads
 • Skaf dåbskjole eller andet festtøj til dåbsbarnet. Husk de vokser hurtigt!
 • Lav et menu-forslag. Vurder hvad I selv kan klare, og hvad I vil have hjælp til. Har I ingen erfaring med dåbskager, så køb jer fra den del og bestil i god tid
 • Opret et Pinterest-board og saml ideer til pynt. Uddeleger evt. opgaver til familie eller venner, der vil hjælpe
 • Lav bordplan og bordkort
 • Få en ven til at tage fotos, så I kan koncentrere jer om at nyde dagen!

Forespørg om Dåbskage

Dåbskage


Ved at sende formularen accepterer jeg handelsbetingelser og privatlivspolitik.

 


 

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv