Bryllupskager

ForsideKager / Bryllup

Vi klarer bryllupskagen, så I kan nyde dagen

En bryllupskage skal smage så fuglene synger og gæsterne går to gange. Mindst. De allerbedste bryllupskager er samtidig en fryd for øjet. Der er tænkt over farver og kælet for detaljer og pynt. Skal I giftes? Lad os hjælpe jer, så I får lige den kage, I drømmer om.

Vi laver smukke og velsmagende bryllupskager til brudepar over hele landet. Kodeordene er gode råvarer, konditorhåndværk og omhu. Vi ved, det er en særlig dag for jer. Det fortjener en særlig indsat fra vores side. Vi gør os umage med for ramme plet, når vi bliver betroet opgaven.

Hvad koster en bryllupskage?

Vi laver bryllupskager i alle størrelser. Til receptioner med 10 eller 200 gæster. Til det stilfulde slotsbryllup og det hyggelige havebryllup. Prisen på bryllupskagen afhænger af størrelsen samt de råvarer, vi bruger.

 

Vil du have et prisoverslag, så vælg den bager der lægger tættest på dig og udfyld formularen herunder. Skriv antallet af gæster samt eventuelt lidt tanker om smag og bryllupskage-pynt. Så hører du fra os hurtigst muligt.

Løse kagetanker eller færdig plan?

Måske har I allerede en plan for, hvordan bryllupskagen skal være ned til mindste detalje. Måske kommer I bare med en forkærlighed for krokant eller en hang til hindbær. Uanset hvor langt I er, så er vi klar til at samle trådene og gøre kagedrøm til virkelighed.

 

Vi ved, hvilke smage, der klæder hinanden. Vi ved, hvordan man pynter en kage på konditormanér. Vi ved, hvilke råvarer der er særligt lækre i måneden, hvor jeres bryllup skal stå. Og vi ved, hvor vigtigt det er, at I kan slappe af og nyde dagen. Det kan I, hvis vi står for bryllupskagen.

Bryllupskager traditionen tro

Et bryllup er fuld af traditioner. Det gælder også, når det kommer til kagen. Vi har fundet en lille pulje frem, som I kan følge, hvis I har lyst.

  • Brudeparret skal sammen skære det første stykke af kagen. Det symboliserer evigt troskab
  • Brudeparret giver den første mundfuld til hinanden
  • Brudeparret gemmer et stykke af bryllupskagen i fryseren (er kagen i flere lag, gemmer man ofte toppen). På jeres et-års bryllupsdag kan I nyde kagen, mens I mindes dagen, ser fotos og genlæser søde kort fra gæsterne
  • Alle gæster skal spise et stykke af kagen. Hvis det ikke sker, siger overtroen, at det bringer ulykke for brudeparret. Heldigvis skulle det ikke være et problem, hvis gæster spiser to stykker

Forespørg om Bryllupskage

Bryllupskage


Ved at sende formularen accepterer jeg handelsbetingelser og privatlivspolitik.

 


 

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv