Citronmåne – sådan skal en klassiker skæres!
Citronmåne er en stjerne på kagehimlen – både blandt børn og voksne. En god citronmåne er kendetegnet ved en perfekt blanding af sødmen i en klassisk skærekage og frisk citronsmag. Citronmånens konsistens er lækker og svampet, og den smager usigeligt godt sammen med en kop te eller kaffe. I KonditorBagers version består kagen af en sprød linsebund med et tyndt lag citroncreme. Herpå bages selve kagen, som til slut toppes med et lækkert og solgult lag citronglasur.
Citronmånen er en del af konceptet Vores Klassikere. Det betyder, alle KonditorBagere i hele landet laver den.
Fun fact
KonditorBager var den første bagerkæde, der lavede en de luxe-version af den kendte citronmåne. Det blev en kæmpe succes! Citronmånen er stadig i dag den bedst sælgende skærekage på tværs af landet, og det siger ikke så lidt. Vil du være sikker på ikke at gå forgæves efter din næste citronmåne, kan du bestille på forhånd hos din lokale KonditorBager.
Bølge med skum – en tand bedre end en flødebolle
Mød flødebollens frække fætter: Bølge med skum. Skummet i midten er lige så blødt og lækkert, som du kender det fra de bedste flødeboller, du har smagt. Men vil du finde det, der gør denne kage til noget helt unikt, skal du stille skarpt på bunden. Og i øvrigt glæde dig til at smage den! Vi har nemlig udskiftet den klassiske vaffelbund med en saftig brownie. Det giver en lækker og dyb chokoladesmag. Bølgernes form er aflange og dejligt mundrette. De er overtrukket med mørk chokolade og drysset med kokos. Glæd dig til at servere dem for gæster eller bare forkæle sig selv en dag, du har lyst til lidt sødt.
Multikernerugbrød – velbagt hverdagsbrød
Multikernerugbrødet er en ægte familiefavorit. Det er fyldt med kerner, både solsikkekerner, græskarkerner, chiafrø og hørfrø. På toppen er drysset majsflager, der giver en fin gul farve. De mange kerner i brødet sikrer et herligt bid og tilfører brødet en dejlig nøddesmag. Samtidig sikrer kernerne en god og fugtig krumme adskillige dage efter første skive er skåret.
Multikernebrødet er et oplagt valg til madpakken. Prøv det også i en hjemmelavet rugbrøds-panini eller skåret i trekanter og serveret som tilbehør på tapasbordet. Brødet smager vidunderligt, og det er et af vores mest populære brød overhovedet. Vi bager det med Vitamin D-gær, og tilfører dermed lidt ekstra D-vitamin til din kost, hvilket de fleste danskere har brug for.
Du kan læse mere om vores brød bagt med Vitamin D-gær her
Kernebiderbrød – værd at bide mærke i
Kernebiderbrødet er lavet med tålmodighed og gode råvarer. Det er bagt på en fordej bestående af fuldkornsmel, og det har fået tid til at hæve og udvikle sig natten over. Resultatet er værd at vente på! Et smagfuldt brød med en fugtig krumme og et fast bid.
Skal brødet serveres på brunchbordet eller som tilbehør til tapas? Så glæd dig over, det er pyntet smukt med en knasende trio bestående af majsdrys, blå birkes og græskarkerner.
Husk, at du kan bestille brød til din næste fest eller det næste firmaarrangement hos KonditorBager. Vi har et stort udvalg af både de lyse brød, de mørke og dem midt imellem.