Om os

Forside / Om os

Bag om din bagermester

Navn: Tommy Digemose
KonditorBager i: Stege og Vordingborg

Jeg tog et kontor og handelsuddannelse i stedet for gymnasium, men fandt hurtigt ud af at jeg havde for meget krudt i røven til at sidde på kontor. Derfor hjalp jeg min far på hans tarteletfabrik og det fangede mig så meget at jeg i 1988 kom i lære som bager i Stege, den butik jeg senere har overtaget. Efterfølgende blev jeg udlært konditor i 2009.

Helt sikkert Jordbærkagen!

Ferieture med farmor til Østrig. Har været afsted 3 gange og det var fantastisk at få den mulighed at rejse med hende.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jeg blev gift med min nuværende kone, som nu er en del af butikken i Stege og under oplæring til at styre butikken.

GÆR – Du kommer ikke så langt uden!

Godt håndværk tager tid og planlægning. Planlægningen er det vigtigste at få på plads.

Et firkantet plastik skrabelærred – bruger det til dej hver dag!

Multikerne brød hvis det skal være groft og Ciabrød som det lyse.

Klart Jordbærtærte og fastelavnsboller når der er sæson for det og ellers er det Sarah Bernard kagen der fås året rundt.

Hårdt – men en stor fordel at man kan holde fri, når andre ikke kan. Vi har travlest i skoleferier, så tager altid afsted udenfor sæson.

Mit sødeste barndomsminde:

"Ferieture med farmor til Østrig. Har været afsted 3 gange og det var fantastisk at få den mulighed at rejse med hende"

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv