Nyheder

Nu slår ny KonditorBager dørene op i Vordingborg

Nu slår ny KonditorBager dørene op i Vordingborg

Den 10. marts bliver den gamle Aldi-bygning på Prins Jørgens Allé officielt til et nyt bageri i Vordingborg.

Her kan kunder fra lokalområdet få tilfredsstillet den søde tand eller købe et måltid til farten. Vordingborg bliver snart et bageri rigere - og et stort et af slagsen.

KonditorBager, som får placering ved rundkørslen ved Prins Jørgens Allé, bliver et af Danmarks største med sine 1200 kvadratmeter inklusive personalefaciliteter og lager.

Det er Tommy Digemose, der i dag driver KonditorBager Høyer i Stege, der kommer til at være selvstændig bagermester i bageriet, der åbner den 10. marts.

- Jeg glæder mig helt vildt til at byde gæster velkommen i det, som jeg vil betegne som "fremtidens bageri" - et bageri med ekstra stort fokus på komfort og kundernes behov. Jeg ser frem til at levere en masse gode og velsmagende løsninger til bageriets gæster, siger Tommy Digemose.

Fokus på det gode bagerbrød

Med KonditorBager i Vordingborg er ambitionen at øge fokusset på det gode bagerbrød, så flere i byen bruger byens bagerier.

- Alle vores produkter bliver bagt fra bunden, og vi har fået vores egen surdejstønde, som vil være bagværkets bærende element. Det giver os mulighed for at kontrollere surdejen på både temperatur og fugt. Det resulterer i surdejsbrød af en meget høj kvalitet og ikke mindst masser af smag, siger Tommy Digemose.

Besøgende kan nyde bagværket i form af blandt andet pizza og kage ved bageriets spisepladser og i en atmosfære, der er tilstræbt hyggelig og afslappet. Bageriet satser i høj grad på, at det skal være let for byens borgere at få noget godt at spise.

- Hos os kan kunderne finde alt fra brød og kager til sandwich og smørrebrød. Vi vil gerne lette hverdagen for bageriets besøgende, uanset om det er travle kontorfolk, håndværkere, sælgere på farten eller andre, siger Tommy Digemose.

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv