Specialbrød

ForsideBrød / Specialbrød

I virkeligheden er alle vores brød specialbrød

For vi har gjort os umage med hver enkelt. Lige fra valg af meltype til hæveproces og afbagning. Vi vil nemlig ikke på kompromis med vores faglighed. Og når vi nu ved, hvordan godt brød skal smage, ja så er det også det, vi vil have på hylderne. Hver dag, året rundt.

Glad for surdej

Surdejsbagning er en verden for sig. Det er en magisk at se, hvordan gærcellerne knokler. Ganske få skefulde aktiv surdej kan lave lækre luftbobler i selv store brød. Men det mest fantastiske er nu engang smagen. Når den er håndteret korrekt, giver surdejen brødet en mild syrlighed. Den smag er helt unik og klæder de fleste brød utroligt godt.

I KonditorBager bager vi med surdej hver dag. Både når vi bager rugbrød, men også udvalgte specialbrød. Er du i tvivl om hvilke, så spørg endelig!

Der er solskin i dit brød

Ikke alle vores brød er bagt med surdej. Vi bruger også en særlig D-vitamingær, som vi elsker for dens gode egenskaber. Sagen er, at D-vitamin er særdeles vigtig for velfungerende knogler og muskler. Da vi får hovedparten af vores D-vitamin fra solen, står det sløjt til i vinterhalvåret for os danskere. Vi risikerer simpelthen at komme i underskud. Derfor er vi glade for at kunne bage med en type gær, der helt automatisk omdanner naturlige stoffer til D-vitamin. Vel at mærke D-vitamin, der bliver i brødet, også når det er bagt.

Vil du have brød bagt med D-vitamingær, så kig efter Livstykke-serien i KonditorBager. Det er vores måde at servere en lille smule solskin til dig.

Franskbrød og flutes fra øverste hylde

Vi bruger kun det bedste mel, når vi bager. Uanset om det er hvede, durum, spelt, manitoba eller andet mel. Vi kan vores håndværk og sætter en ære i at omsætte det til lækre brød i alle former.

Skal du bruge friskbagte flutes til festen eller har du et helt særligt brødønske? Så lad os endelig høre det. Vi elsker at gøre brøddrømme til virkelighed.

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv