Rundstykker

ForsideBrød / Rundstykker

Rundstykker i alle former

Håndværker, skagenslap, birkes, ciabatta eller trekornsstykke? Hvilket rundstykke er din favorit? Vi bager alle de klassiske rundstykke-typer med stor fornøjelse. Ja, vi bager faktisk flere endnu! I KonditorBager elsker vi nemlig duften og smagen af friskbagt morgenbrød. Det skinner igennem i vores udvalg.

Vi sætter en ære i bage rundstykker af gode råvarer hver dag. Det gælder både de sprøde, de bløde, de muslingeformede og de firkantede. Kig forbi KonditorBager og find din nye favorit eller gensmag en klassiker.

Giffel og horn – de gamle venner er her endnu

Udviklingen går stærkt i disse år. Også i vores bageri! Men én ting er sikkert; de gode gamle kendinge på morgenbordet fjerner vi ikke. Derfor kan du fortsat møde både gifler og horn på hylderne hos KonditorBager. Det manglede da bare.

Bestil rundstykker her

Der er minder i morgenbrød. For de fleste danskere er rundstykker lig med en skøn stemning af hygge eller ligefrem fest. I modsætning til rugbrød, flutes og franskbrød optræder rundstykkerne udelukkende på morgenbordet. De serveres traditionelt med smør, ost og marmelade og i selskab med friskbrygget kaffe eller iskold juice. Er der fødselsdag i familien, er der måske wienerbrød på bordet også. En dejlig dansk tradition, hvis du spørger os. Og gør endelig det!

Vi tager gerne imod bestillinger på forhånd. Så du er sikker på at få favoritterne på morgenbordet, når du – eller nogen i familien – fylder år næste gang. Bestil morgenbrødet her

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv