Franskbrød

ForsideBrød / Franskbrød

Spis brød til

Et friskbagt franskbrød er et must have på morgenbordet. Men franskbrød fra KonditorBager er mere end god morgenmad. Vi bager altid af gode råvarer, der giver brødet smag og tyngde. Derfor kan du sagtens bruge brødet i en frokostsandwich eller toast.

Vores mest kendte franskbrød er formfranskbrødet, franskbrød med blå birkes samt sødmælksbrødet. Derudover bager vi dagligt en række specialbrød, så du altid kan finde et lyst brød, der passer dine smagsløg og ønsker.

Sødmælksbrød

Brødet er kendt for sin milde, søde smag og saftige krumme. Sødmælksbrødet er en klassiker blandt både unge og ældre. Prøv det til eftermiddagskaffen, på fødselsdagsbordet eller når småsulten melder sig.

Majsbrød

Smagen er god, synet er flot. Majsbrødet er kendt for den gyldne farve, der særligt er tydelig, når du skærer en skive. Brødet er luftigt og med majsflager. Nyd det på morgenbordet, når det skal være ekstra lækkert.

Skagensbrød

Skagensbrødet er en sand favorit i mange danskeres øjne. Det kan vi godt forstå. Brødet er luftigt med halvstore huller, en sprød skorpe og så er det drysset med blå birkes og solsikkekerner. Det giver et dejligt knasende bid.

Spring køen over – bestil dit brød online!

Husk at du kan bestille og betale dine franskbrød online. Så er de pakket og klar til dig, når du kommer. Det er smart, hvis du ikke orker at stå i kø med morgenhår.

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv