Rugbrød

ForsideBrød / Rugbrød

Godt rugbrød for enhver smag

Friskbagt rugbrød er bunden i en god frokost. Det er rugbrødet vi savner, når vi er på ferie i udlandet, og det er rugbrødet, der giver energien til en lang skoledag. Rugbrød har været en central del af danskernes kost længe, og der er intet der tyder på, det ændrer sig. Heldigvis. Hos KonditorBager bager vi nye rugbrød hver dag, så du altid kan sætte friskbagt på bordet. Se udvalget i din lokale KonditorBager!

Bestil i butik eller med et klik

Skal du holde fest, invitere gæster til søndagsbrunch eller forkæle kollegaerne med friskbagt en fredag? Husk du kan bestille og betale brødet på forhånd. Så er du sikker på, vi har det pakket og klar til dig, når du kommer. Det er let at bestille online – prøv selv lige her.

Surdej, selvfølgelig

Det tager tid at bage med surdej, men det er ventetiden værd. Brødet hæver i sit eget tempo, og den milde syrlighed er helt sin egen. Den kan ingen gær matche. Så vi venter tålmodigt, hver gang vi bager surdejsrugbrød. Og hver gang bliver vi glade, når vi smager.

Godt bagværk tager tid

Vi er håndværkere, og vi er kræsne. Når vi hopper i forklædet, er det med en ambition om at trække det absolut bedste ud af ovnen hver gang.

Det betyder, at vi kun bruger råvarer, vi kan stå inde for. Og det betyder, at vi tager os den tid, der skal til, for at surdejen kan udvikle sig og moussen sætte sig. Det håber vi, du kan smage.

 

Priser på rugbrød

Vi har et stort udvalg af rugbrød på hylderne. Da meltyper og størrelser varierer fra brød til brød, må du se priserne hos din lokale KonditorBager. Hold også øje med de gode tilbud på rugbrød. Dem serverer vi løbende.

Vikingerne viste vejen

Vidste du, at rugbrødet er ikke nogen ny opfindelse? Man ved, at dyrkningen af rug blev intensiveret allerede i vikingetiden. Dengang blev rugen brugt til at lave energirig grød, men senere også fladbrød. Der er protein i rugbrød og dermed god energi. Det var vikingerne nogle af de første til at nyde godt af.

Log ind

Menu

Din kurv

Der er ingen varer i din kurv